fbpx

Hogy felmelegítve, csak a káposzta jó?! Ugyanmár!

Adrienn legalábbis tuti, hogy nem ezt mondja! 

“Annyira fullasztó este volt, hogy épp csak vonszoltam magam az asztalok között. Pedig annyira vágytam erre a bulira. Hetek óta várok, hogy kitombolhassam magamból az elmúlt időszak feszkóját. Annyi szarság nyomasztott mostanában. De most egyszerűen csak ténferegtem.

A koktélpult pazar volt és elég menő társaság gyűlt össze

Bekapcsolódtam itt-ott egy-egy eszmecserébe, de már kezdett bosszantani, hogy nem ért még ide a Bea. Annyira jellemző, tök mindegy mennyit kések, akkor is előtte érek oda bárhová. Mindegy… Szerencsére nem voltam idegen helyen. Csak épp kedvem nem volt senkihez. Közben a vendég DJ is beállt a pultba és elég jól nyomta. Kicsit mintha kezdett volna megmozdulni a lábam …de még mindig dög meleg volt.

A ruhám háta annyira nyitott volt, hogy gyakorlatilag nem is volt háta a ruhámnak

Gyönyörű volt és épp most debütált ő is. Valamikor, már vagy egy fél éve megvettem és eddig csak kuksolt szegény a szekrényben és az alkalomra várt. Szóval nagy este volt ez most neki is. Még életemben nem volt rajtam ilyen huncut és “melós” cucc. Folyamatos figyelmet igényelt. Egy ideig arra figyeltem, hogy hogyan kell benne mozognom, hogy ne csússzon el semmilyen irányba hátul. Majd rájöttem, az egyik mosdós kalandnál, hogy baromira nem mindegy mennyire húzom ki magam benne, ugyanis elől sem mindegy hogyan áll. A ventilátor alatt elhaladva viszont arra is rájöttem,  hogy mindez totálisan megéri! Nagyon megéri! Ahogy bekúszott alá a levegő, az valami fenomenális volt. A hátam cirógatva simította végig a bőröm a derekam körül a hasam felé, majd fel a pucér melleimhez. Kicsit nedves voltam a hőségtől, így a hűvös szellő még különlegesebb élmény volt. Annyira elkezdtem tőle érezni a testem, hogy teljesen felizgatott.

Most fogtam fel, mennyire szexi is vagyok ma este

Mikor készültem és indultam, az egész csak egy kapkodós káosz volt, de most, hogy lenyugodtam és volt egy kis időm, megéreztem saját magam ebben az egészben és elkezdtem élvezni végre az estét. Sőt! Elkezdtem ragyogni.
Éreztem ahogy felszabadulok és egyre könnyebben ment a báj-csevej is és persze egyre izgalmasabb témákba keveredtem bele. Közben megjött a balfék barátnőm is, de addigra már annyira party-liba voltam, hogy azt se vettem volna észre, ha ide se ér egyáltalán. Tökéletes volt minden. Jó zene, jó pasik, jó piák és még szépnek is éreztem magam. Táncoltunk. Sokat és nagyon és fergeteges hangulatban.

Amikor aztán az egyik blokk végén a mosdó felé indultam majdnem összeakadtak a lábaim 

Mégpedig pont egy olyan pasitól, akitől sok éven keresztül nagyonis szétnyíltak. 4 éve nem láttam!
És most ott állt fél méterre tőlem. Azonnal kiszúrt ő is és láttam, ahogy elakadt a mondat közben. Szívott egy mélyet a cigarettájából és se szó, se beszéd hátat fordított a beszélgetőtársainak és elindult felém. Alig tudtam megszólalni. Az eddig olyan nagyon is magabiztos bulikirálynő, most szűkölve vinnyogott valahol a hátam mögött. Fogalmam sem volt arról, hogy valaha fogom még ezt érezni. Teljesen leblokkoltam. Egyszerre szerettem volna a falhoz szorítva leszopni és megfordulni, majd szaladni ahogy a lábam bírja.

Elbűvölő volt

Rámvillantotta ezerfogú reklám mosolyát, megfogta a karom és magához húzott. Egy végtelen lassú puszit nyomott az arcomra és közben rámlehelt egy “sziát” -t …meg még mit tudom én mit, de beszélt és közel volt és forró volt és jó illata volt és karmolni, csókolni vágytam… De persze csak álltam, mint egy f@sz és talán kinyögtem, hogy “helló” -t, de még az is lehet, hogy csak mosolyogtam. Mindegy is, képtelenség volt felfogni a pillanatot.
Nem tudom mi ütött belém. Én tényleg azt hittem már rég túl vagyok rajta. Végülis én szakítottam vele! Csak most még az sem jutott eszembe, hogy miért…

Nagyon megrázott és persze fel is villanyozott az élmény 

Vagyis az élmény hatása. Néhány perc és sok semmitmondó mondat után sikerült visszatérnem a normális önmagamhoz és elkezdtem érezni, ahogy a lila köd lassan tisztul. És valahogy lassan csak felültem a nyeregbe ismét. Koktéloztunk és beszélgettünk. Már nem is tűnt olyan ellenállhatatlannak. Tudtam, ha az elejét kibírom és bekapcsol az agyam, már nem lesz gond. És így is volt. Egészen az első táncig. Pedig már annyira jól nyomtam a független, magabiztos úrinőt. Nade felkért. És én mentem.

Először csak illedelmesen, majd egyre féktelenebbül táncoltunk

Ez volt a másik, amit elfelejtettem. Minden táncunk dugással végződött. Egy ideig direkt csak magamra figyeltem. Élveztem ahogy néz, ahogy csak nagy ritkán akadt össze a kezünk, a bizsergést, ami egy-egy megpörgetés, vagy régi közös figura okozott. Majd egyre gyakoribbak és intenzívebbek lettek az érintések, míg végül egy, forró, szenvedélyes öleléssé olvadtak össze. Ahogy a kezem a kezében tartotta, ahogy néha a derekamra kalandozott, vagy a hajam kisimította a szememből egy őrült aktussá vált. Az első lassú számnál gyakorlatilag a táncparkett kellős közepén dugott meg. Persze mások számára láthatatlanul, de kétség sem fért hozzá, gyakorlatilag szexeltünk, mégpedig agyament módon. A combját lassan, de ellentmondást nem tűrően csúsztatta be a lábaim közé. Éreztem, ahogy a csiklóm hozzásimul és a kezével szorosan a fenekembe markolt. Halkan felsikkantottam és a vállába haraptam.
Éreztem, hogy mennyire kemény, a forró lehelete a nyakamon és a másik keze a tarkómon beletúrt a hajamba. Megadtam magam. Annyira dörömbölt a vágya, hogy elárasztotta az egész testem. Éreztem, hogy annyira kíván, mint talán még sosem. Persze vonagolva táncoltam kéjes szorítása alatt, de minden porcikám a beteljesülésért sikított. Magamban akartam érezni. Mindenhol.

Kézenfogtam és elindultam a park felé

Fogalmam sem volt, hol van a Bea. De mégis, ki a francot érdekelt volna?! Szorosan markolta a kezem és engedelmesen követett. Nem tudtam hová tartunk, de teljesen mindegy volt. Csak egy percet akartam kvázi kettesben, hogy még egyszer érezzem.
A város szélén, valahol a hegy tetején voltunk. Kijutottam valami kis mellékutcába és megláttam egy telefonfülkét. Azt hittem ilyenek már nincsenek is, de úgy tűnik ez egy ilyen “múltkísértős” nap volt. Persze a koktél sem volt hatástalan, de a lénye, a kézzelfogható közelsége minden részegségemnél erősebb volt. Semmi nem mámorított annyira, mint Ő.

Betuszkoltam a fülkébe és megcsókoltam végre 

Durva, akaratos csók volt ez. Négy év, meg az elmúlt pár óra minden várakozásával teli.
Beleharaptam az ajkába miközben a kezem már a nadrágjában kutatott. Másik kezemmel igyekeztem a gombokat megadásra bírni, de annyira akartam, hogy bénáztam, mint egy hülye. Ahogy sikerült és a tenyerem mélyebbre csúsztattam alsónadrágjába, majdnem elájultam az izgalomtól. Ahogy a péniszének finom bőre végigsimította tenyerem… teljesen odavoltam. Masszíroztam a farkát és közben igyekeztem csókolni a száját. Persze igyekezett lassítani a mozdulataimat és nyilván én sem akartam kinyírni azonnal, de rohadt nehéz volt megálljt parancsolnom a kezemnek. Elétérdeltem hát és akkurátus, lassú mozdulattal lehúztam a farmert róla. Ott állt egy szál alsónadrágban. Simogattam és csókoltam a szexi gatyáján keresztül. Basszus, mindig volt stílusa. Hát ezt is elfelejtettem. A szexi alsógatyákat. De a szép emlékek gyorsan visszajönnek és annyira élveztem a helyzetet, hogy bármiben lehetett volna, még csipkés női bugyiban is, akkor is lehúztam volna róla.

És igen. Lehúztam végre 

Ott állt az elképesztően gyönyörű, harcrakész, betonkemény farkával a nedves ajkaim előtt. Apró csókokkal köszöntem neki mielőtt végül mélyen a torkomba süllyesztettem volna. Annyira evidens és normálisnak tűnő volt a helyzet, hogy semmin sem gondolkoztam. Csak nyaltam, szoptam és karmoltam és simogattam, mint négy éve szinte minden maszturbálásomkor képzeletben. Persze éreztem, hogy az időm nem véges, így felegyenesedtem és hosszan, forrón most már sokkal nyugodtabb tempóban csókolózni kezdtünk. Remegett, ahogy a meztelen hátamhoz ért. Lassan derítette fel, hogy a ruhán kívül semmi sincs rajtam.

Éreztem, ahogy elfojtva felnyög és jobb tenyerét összeszorítva nagyon durván megmarkol

Minden egyes ujját külön éreztem, ahogy belém mélyesztette. Kikészített, ahogy elkezdett bevadulni. Imádtam, ahogy kíván. Teljesen magával ragadott. Lassan felhúzta a szoknyám és két ujjával felfedező útra indult a puncim felé. Ismét felnyögött, ahogy elérte a szeméremdombom. Azt hiszem a térdemig voltam nedves már. Elért a csiklómhoz és finoman a két ujja közé csúsztatta. Azonnal elélveztem. Minden elsöprően és mindent elárasztóan. Finom volt és durva. Lassan mozgott, de kemények voltak az érintései. Ahogy utat tört magának belém… és még mélyebbre, totál eszem vesztettem a kéjtől.

Hangosan kiabálva követeltem, hogy b@sszon meg és ne merészeljen megállni

És megtette. És nem állt meg. Azt hiszem ezt szerettem benne valaha a legjobban. Mindig képes volt addig csinálni, amíg csak kedvem tartotta. És a kedvem még tartott. Egyszercsak kiszállt belőlem, megfordított és arccal szembe a fülkének szorított. Két kezem szorosan fogta, mintha bilincsben lennék és hátulról folytatta. Sokszor, elcseszettül sokszor élveztem el. Egészen pontosan addig, amíg állni tudtam. Végül újra előtte térdeltem és szerelmesen szoptam a farkát, míg tele nem élvezte a szám. Sírni tudtam volna a gyönyörűségtől.

Nem kapkodtunk és kicsit fura volt felöltözni előtte és visszasétálni a buliba, mintha mi sem történt volna…

Bár ennél furább csak az volt, amikor felfogtuk, hogy a fülke, amiben az előbb életünk dugását átéltük, az ki volt világítva. Nem kicsit, hanem teljes pompájában ragyogott a vaksötét utca egyetlen fényes pontjaként. Igen, jól olvasod, nem viccelek, a koromsötét utcán, ez volt az egyetlen olyan pont, amit teljesen tökéletesen, elég messziről is teljesen jól lehetett látni. És hogy végül ebből mégsem egy kínos sztori lett, hanem egy ezerszer elmesélt anekdota? Hát az úgy volt, hogy ezután az éjjel után már soha többé nem engedtük el egymás kezét. Sem… és kábé a város minden egyéb pontját is végigszerelmeskedtük, aztán bejártuk nagyjából az egész országot és végül összeházasodtunk. 

  1 thought on “Egy nem tanulságos, de irtó szexi sztori, egy felmelegített kapcsolatról… ;)

  1. Tetszett, élvezetes volt az egész úgy, ahogy volt. Gratulálok, üdvözlettel: Simon Mara

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Welcome!

  This is popup preview that you can fill with any content you want.

  The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

  Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
  Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
  Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.

  error

  Ha tetszett kövesd a többi oldalunkat is!

  YouTube
  YouTube
  Instagram

  A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

  A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

  Bezárás